Vaksalagatan 55 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vaksalagatan 55

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 33 m²
  • Byggår: 1968

– Balkong – Attraktivt läge – Nära Resecentrum och stadspulsen –

Välkommen till denna ljusa och luftiga tvåa i hjärtat av Fålhagen. Lägenheten på 33 kvadratmeter, belägen på våning 4 av 5, kombinerar modern bekvämlighet med en hemtrevlig känsla.

När du stiger in i denna välplanerade lägenhet möts du av en hall som övergår i ett fullt utrustat kök. Köket har spis med ugn, fläkt och en rymlig diskbänk. Hallen erbjuder även plats för förvaring.

Det unika med denna lägenhet är dess separata sovrum, vilket ger extra utrymme och privatliv. Vardagsrummet är ljust och välkomnande med stora fönster som släpper in gott om naturligt ljus. Det finns gott om utrymme för en soffa och matplats, perfekt för sociala sammanhang eller avkopplande stunder.

Ett stort plus är lägenhetens balkong, en sällsynt finess i detta hus. Här kan du njuta av morgonkaffet eller kvällssolen. Lägenheten har även ett fräscht badrum med wc, dusch, handfat och praktiskt badrumsskåp.

Som boende på Vaksalagatan 55 har du nära till allt du behöver. Kvarnengallerian med dess butiker, restauranger och mataffär ligger bara en kort promenad bort. För den träningsintresserade finns två gym inom gångavstånd. Vaksalatorg och dess charm erbjuder en härlig lokal atmosfär. Med en busshållplats precis utanför och närhet till Resecentrum, är detta det perfekta hemmet för den som värdesätter bekvämlighet och tillgänglighet.

Denna lägenhet passar utmärkt för studenter, veckopendlare eller dig som söker din första egna bostad. Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt hem!

Karta för Vaksalagatan 55

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-falhagen-uppsala-kommun-vaksalagatan-55-21276334

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75331

Lämna en kommentar