Vaksalagatan 55 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vaksalagatan 55

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 21 m²
  • Byggår:

**Fast pris – Först till kvarn som gäller. Kontakta mäklar för privatvisning.

Stamrenoverat – Föreningen har lagt om samtliga lån – Perfekt studentboende – Centralt – Hiss – Närhet till Vaksalatorg och tågstationen

Välplanerad och yteffektiv 1:a med perfekt läge i Fålhagen. Här bor du med närhet till allt city har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på ca 7 min till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Det är också raka spåret till Gränby köpcentrum och för dig som bilpendlar är du ute på E4:an efter några få minuter.

I Fålhagen bor du centralt med optimala pendlarmöjligheter och bekvämt gångavstånd till allt staden har att erbjuda. Bostaden är belägen i vackra Fålhagen som är ett attraktivt område i Uppsala med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden och lekparker. Kärnan i Fålhagen ligger främst kring Vaksala torg som erbjuder grönsaks- och blomsterhandel, loppmarknader och Uppsala konsert och kongress med dess utbud av konserter och evenemang. Ett flertal välsorterade mataffärer och träningsanläggningar finns inom några minuters promenadavstånd samt Coop, Ica och Willys runt hörnet.

Varmt välkommen hem!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Adam Heikkilä för mer information.

Karta för Vaksalagatan 55

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-sala-backe-uppsala-kommun-vaksalagatan-55-21312615

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75331

Lämna en kommentar