Vaksalagatan 55 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vaksalagatan 55

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 21 m²
  • Byggår: 1968

Föreningen har lagt om samtliga lån – Stamrenoverat – Perfekt första boende – Mitt i Fålhagen – Hiss – Närhet till stationen

Välkommen till denna välplanerade och yteffektiva 1:a högt upp i huset med perfekt läge i Fålhagen.
Lägenheten erbjuder en hall med ett kök som är utrustat med spis, fläkt, ugn och förvaring. I hallen finns även en hatthylla samt förvaring i form av garderober. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt allrum där du får plats med både förvaring, säng och skrivbord. Allrummet har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp till lägenheten. Lägenhetens badrum är helkaklat och är utrustat med wc, dusch, handfat och ett badrumsskåp.

Här bor du med närhet till allt city har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på ca 9 min till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. Precis utanför huset finner du en busshållplats som du kan ta dig genom hela Uppsala med. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Det är också raka spåret till Gränbystaden och för dig som bilpendlar är du ute på E4:an efter några få minuter.

Välkomna hem!
Kontakta ansvarig mäklare Adam Heikkilä för mer information.

Karta för Vaksalagatan 55

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-falhagen-uppsala-kommun-vaksalagatan-55-21345287

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75331

Lämna en kommentar