Väderkvarnsgatan 44B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 200 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Väderkvarnsgatan 44B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 48 m²
  • Byggår:

Bostadens sälja till ett fast pris, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka tid för visning!

På våning två i ett 30-tals hus, i vackra Fålhagen finner ni denna mysiga och kvadratsmarta 1,5:a som med sin generösa takhöjd, sin öppna planlösning och sitt separata sovrum känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Här kommer ni bo i en välskött förening med god ekonomi vilket speglar den låga avgiften. Dessutom finner ni en härlig innergård med grillplats som kan nyttjas för sammankomster och grillkvällar. I huset finns även cykelförråd, tvättstuga, torkrum och mangelrum. Två förråd ingår i bostadsrätten.

Planlösningen bjuder in till umgänge och i vardagsrummet finns det utrymme för att samla kompisgänget för trevliga middagar och filmkvällar. Sovrummet har plats för en dubbelsäng. De höga fönstren i djupa nischer och den genomgående planlösningen fyller lägenheten med ljus, och tack vare avståndet till husen på andra sidan gatan slipper ni insyn.

Vidare finner ni ett välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter och en arbetsyta för tillagning av måltider på. Intill hallen finns ett stambytt kaklat badrum.

Här bor ni i den attraktiva stadsdelen Fålhagen. Föreningen ligger fint inbäddat bland pampiga villakvarter och grönskande parker. Inom promenadavstånd finner ni en personlig favorit, Fålhagens IP som är perfekt för morgonjoggen! Andra trivsamma grönområden är Bergsbrunnaparken och Frodeparken med sittplatser och grillmöjligheter. Den inramade gården ger ett skydd mot insyn och skapar en egen lugn oas. Väljer ni att bosätta er här har ni alla möjligheter en storstad har att erbjuda inom räckhåll. Ett stenkast till centralstationen, enkelt till Arlanda och därifrån hela världen!

Charmig bostad som bör upplevas på plats! Välkommen att anmäla er till visningen!

Karta för Väderkvarnsgatan 44B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-falhagen-uppsala-kommun-vaderkvarnsgatan-44b-21306971

Avstånd till vatten: 800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75326

Lämna en kommentar