Väderkvarnsgatan 42B – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Väderkvarnsgatan 42B

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 178 m²
  • Byggår: 1929

Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en otroligt sällsynt och tilltalande etagelägenhet i Fålhagen, som utgör en harmonisk kombination av charmig elegans och modern komfort. Fastighet anno 1929 präglas av tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, generösa takhöjder och djupa fönsternischer.

Direkt när ni stiger in i denna lägenhet möts ni av flera bevarade originaldetaljer som ger bostaden den charm som är typisk för denna stil. Lägenheten karakteriseras av en imponerande takhöjd som ger utrymme åt drömmar, och stora fönsterpartier som släpper in fantastiskt ljusflöde för att lysa upp varje vrå.

De spröjsade fönstren med djupa fönsternischer och de vackra, fiskbensparketten under dina fötter förstärker känslan av exklusivitet och ett varmt välkomnande på ett sammanhängande sätt. Den charmiga ytterdörren, en allmogedörr, bidrar ytterligare till lägenhetens unika karaktär.

Köket är stilrent och ljust, med god förvaring och funktionella, moderna arbetsytor, perfekt för den matlagningsintresserade. Det är ett fullt utrustat kök med högkvalitativa vitvaror som gör matlagningen både enkel och inspirerande. Det finns även plats för ett stort matbord, vilket gör köket till en central plats för både matlagning och umgänge. Den öppna och välplanerade designen skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas och njuta av måltider tillsammans.

De charmiga rummen lockar med sina harmoniska färgval, vilket skapar en behaglig miljö att vistas i. Sovrummen är ljusa, rymliga och har högt i tak, vilket bidrar till en känsla av rymd och avkoppling. De två första sovrummen är belägna på entréplan, medan de resterande sovrummen återfinns på övervåningen, vilket ger en praktisk och naturlig uppdelning av bostaden.

Bostaden har tre badrum i helkaklat utförande, varav två är nyligen renoverade i stilfull design. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för både avkoppling och sociala sammanhang, och pryds av vacker fiskbensparkett som bidrar till en känsla av elegans och exklusivitet. Här finns inga kompromisser när det gäller komfort och stil; allt är genomtänkt in i minsta detalj för att skapa ett hem som uppfyller alla krav på kvalitet och estetik.

I denna fantastiska lägenhet finns dessutom möjlighet till uthyrningsdelar med separata ingångar, vilket ger en unik flexibilitet för potentiella hyresgäster eller familjemedlemmar som behöver ett eget utrymme. Dessa delar kan enkelt hyras ut, vilket kan bidra till en extra inkomst eller användas som gästlägenheter. Dessutom är bostaden förberedd för ytterligare köksutrymmen, vilket öppnar upp för mångsidiga användningsmöjligheter.

Denna lägenhet inkluderar även hela nio förråd, som är placerade i källaren och på vinden.

Som boende i Fålhagen bor ni i ett av Uppsalas i särklass mest populära och attraktiva kvarter. Detta område präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. I området finns affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg och flera restauranger, parker, promenadstråk.

Gångavstånd från stadskärnan där ni har all tänkbar service. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer ni bilen tar ni er via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Vid frågor eller för att ta del av ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Karta för Väderkvarnsgatan 42B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-7rum-falhagen-uppsala-kommun-vaderkvarnsgatan-42b-21356348

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75326

Lämna en kommentar