Väderkvarnsgatan 21B – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Väderkvarnsgatan 21B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1984

Välkommen till denna fantastiska bostad på Väderkvarnsgatan! Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker en modern och välplanerad lägenhet, med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Med sina 74 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Den är nyrenoverad och har en fräsch känsla som genomsyrar varje rum. Här finner du modern utrustning och bekvämligheter, inklusive en tvättmaskin med torktumlare – perfekt för att underlätta vardagen.

Läget är oslagbart – centralt beläget i Uppsala centrum med närhet till allt du kan tänkas behöva. Kommunikationerna är utmärkta och du har nära till både bussar och tåg. Förutom det bekväma läget är området barnvänligt, vilket gör det till en perfekt plats för familjer att bo.

Njut av kvällssolen på den härliga balkongen, där du kan koppla av och njuta av lugnet. Dessutom har du tillgång till Kvarnen gallerian samt ett praktiskt garage i samma hus.

Denna bostad är totalrenoverad och erbjuder dig en modern och bekväm livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Väderkvarnsgatan – kontakta oss idag och boka din visning!

Karta för Väderkvarnsgatan 21B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-uppsala-kommun-vaderkvarnsgatan-21b-21367356

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar