Väderkvarnsgatan 19A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Väderkvarnsgatan 19A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67,5 m²
  • Byggår: 1886

Här på väderkvarnsgatan 19A, precis intill Vaksala torg, finner ni denna moderna, och mycket välplanerade trea på 67,5 kvm belägen på vån 4 av 5 i huset Denna lägenhet erbjuder moderna lösningar, smakfulla materialval såsom ekparkett ihop med köksbänk i marmor och ljust målade väggar. Generösa fönsterpartier och en öppen planlösning ger ett härligt, naturligt ljusflöde som bidrar till en mer öppen och inbjudande känsla. Som boende på Väderkvarnsgatan 19 bor du både centralt och lugnt. Ta hissen ner till citypulsen med Kvarnengallerian, Vaksala torg och flertalet restauranger i direkt närhet, eller genom en snabb promenad till City.

Lägenheten disponeras på en rymlig hall, ett modernt och stilrent kök med gott om arbetsytor samt förvaring, dessutom i öppen planlösning till vardagsrummet, extra trevligt vid sociala sammanhang Vardagsrummet erbjuder plats en smidig möblering och här finns även tillgång till balkongen som ligger i nordvästläge och erbjuder kvällssolen Bostaden erbjuder även två gedigna sovrum varav den ena även har en klädkammare i direkt anslutning samt ett fräscht badrum med dusch och egen tvättmaskin. Utöver den balkongen, så finns det även en gemensam innergård för medlemmarna föreningen att nyttja.

Till lägenheten hör även ett större vindsförråd.

Som boende här så bor du i ett lugnt läge med en vacker utsikt över stan från balkongen Väljer ni att bosätta er på väderkvarnsgatan 19A så bor ni med närhet till allt, dessutom i en fin och välskött förening. Varmt välkomna!

Karta för Väderkvarnsgatan 19A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-hoganas-uppsala-kommun-vaderkvarnsgatan-19a-18966417

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar