Väderkvarnsgatan 11B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 360 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Väderkvarnsgatan 11B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 18 m²
  • Byggår: 1936

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning!

Varmt välkomna till Väderkvarnsgatan 11B och denna charmiga 1:a i trevliga Höganäs/Centrum!

Här bor du i hjärtat av Höganäs med närhet till allt det bästa Uppsala stad har att erbjuda. Bostaden omfamnas av en grönskande miljö men samtidigt är det endast ca 7 minuters promenadavstånd till Uppsala Centralstation.

Bostaden som nu saluförs erbjuder en hall med förvaring, ett trivsamt allrum med plats för säng, matbord, garderob. Vidare finns ett charmigt kök. Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch. Till lägenheten hör ett förråd.

Brf Hermes är en välskött förening med låg belåningsgrad. Föreningen har en stor och trevlig innergård där medlemmar har tillgång till att låna trädgårdsmöbler och grill. Det finns för alla medlemmar även tvättstuga, torkrum samt hobbyrum.

Som boende i Höganäs bor ni i ett av Uppsalas i särklass mest populära och attraktiva boendekvarter. Området präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. Från bostaden är det promenadavstånd till allt detta. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter. I närhet finns det välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, gym och allt vad som finns i Uppsala centrum.

Välkomna på visning!

Karta för Väderkvarnsgatan 11B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-hoganas-uppsala-kommun-vaderkvarnsgatan-11b-21319856

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar