Väderkvarnsgatan 11B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Väderkvarnsgatan 11B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 44 m²
  • Byggår: 1936

Nu saluförs en väldisponerad bostad med tidsenlig charm på omåttligt populära Väderkvarnsgatan!
Med ett attraktivt läge endast ett stenkast från centrum, centralstationen och populära Höganäsparken ligger detta eleganta hem. Detta boende passar utmärkt för er som vill bo i ett av Uppsalas mest ansedda kvarter med närhet till allt!

Här finner ni ett stilrent boende där ni flytta in och trivas från första stund. Bostadens vackra 30-tals detaljer gör sig påminda och ni som söker ett bekvämt och karaktärsfullt boende kommer att trivas ypperligt bra här.

I bostaden möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Från hallen når ni bostadens gemytliga och möblerbara halvrum som erbjuder generösa förvaringslösningar i form av platsbyggda garderober i passagen som leder er vidare till vardagsrummet. Vardagsrummet är luftigt och tillhandahåller gott om plats för möblemang efter önskemål. Här får ni ett vackert ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier och en härlig rymd tack vare takhöjden. Bostadens arbetsvänliga kök harmoniserar väl med originalcharmen och tillhandahåller gott om plats för matlagninskreativitét och goda förvaringsmöjligheter. Slutligen finner ni även bostadens helkaklade badrum med dusch. Ni har även tillgång till tre externa förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med en låg skuldsättning per kvadratmeter och där flertalet av de stora renoveringarna redan är avklarade!

Höganäs är ett attraktivt område med närhet till stadspulsen och alla dess bekvämligheter. I närområdet finns Kvarnengallerian med bland annat mataffär och restauranger. För den som är intresserad av kultur finns Uppsala konsert och kongress inom promenadavstånd och för den aktive finns träningsanläggningen Friskis och Svettis bekvämt belägen på Väderkvarnsgatan.

Detta är ett perfekt läge även för er som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. Närmaste busshållplats ligger på Väderkvarnsgatan och Uppsala centralstation ligger inom behagligt promenadavstånd.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Väderkvarnsgatan 11B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-hoganas-uppsala-kommun-vaderkvarnsgatan-11b-21329278

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar