Vackra Birgers Väg 9 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.950.000 kr

Beskrivning av Radhus Vackra Birgers Väg 9

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 121,5 m²
  • Byggår:

Nu har vi möjlighet att visa detta rymliga och välskötta radhus i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur och badplatser inom cykelavstånd. Med sina generösa 121.5 kvadratmeter och fem sovrum erbjuder bostaden gott om utrymme för hela familjen.

Bostaden består utav 5 st sovrum, 2st toaletter med dusch, vardagsrum samt kontor/extra förvaring och ett hemtrevligt kök. Här har du även 2st uteplatser, en på framsidan och ytterligare en på baksidan för att fånga upp dagens alla soltimmar! Du har även en inglasad balkong i anknytning till master bedroom. Huset har även god förvaring med 2st förråd vid entrén och på balkongen.

Välskött HSB-förening med bilfria gårdar, skogsparti, grönområde med möjlighet för pulkaåkning vintertid, och flera lekplatser. Bra utbud av gemensamma lokaler som festlokal, pingisrum, hobbyrum, bastu, och vävstuga . I trädgården finns syrener, jasminbuske, persikaträd, körsbärsträd, amerikanska blåbär, rabarber, diverse vackra blommor och på framsidan rosor.

Läget är optimalt med närhet till Gottsunda centrum, där du hittar allt från shopping och restauranger till bibliotek, service och kommunikationer. För den aktive finns Gottsundabadet inom gångavstånd, perfekt för simning och träning. Dessutom finns flera förskolor, och skolor upp till högstadiet i närområdet, vilket gör det till ett attraktivt område för barnfamiljer. SLU och BMC är inom cykelavstånd och bra bussförbindelser och cykelvägar finns till centrum och Akademiska sjukhuset. På bara några minuters gång tar du dig ned på Gottsundagipen med fotbollsplaner, kolonilotter, stora öppna grönområden och promenadstråk in i skogarna, samt längdskidspår vintertid. Sunnersta Alpin med slalombackar är 10 min bilfärd bort.

Bostaden bör upplevas på plats!

Kontakta ansvarig mäklare William Olsson för mer information.

Karta för Vackra Birgers Väg 9

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-6rum-gottsunda-uppsala-kommun-vackra-birgers-vag-9-21269573

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75650

Lämna en kommentar