Vackra Birgers väg 79 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vackra Birgers väg 79

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med radhuskänsla, här får du det bästa av två världar- lägenhetens bekvämlighet och radhusets fristående känsla!

Här erbjuds två härliga uteplatser, perfekt för att njuta av soliga dagar eller grilla med vänner och familj.
Det rymliga köket är idealiskt för dig som älskar att laga mat och bjuda in gäster, här finns gott om plats för ett stort matbord där du kan samla vänner och familj för trevliga middagar. Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp tack vare stora fönster med gott om plats för sällskapsmöblemang. Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring, dessutom finns det ett extra rum som kan användas som gästrum/barnrum eller hemmakontor vilket ger extra flexibilitet. Vidare finns badrum med dusch och tvättmöjligheter samt en välkomnande hall med plats för jackor och skor.

Välmående bostadsrättsförening med många gemensamma utrymmen att nyttja; två tvättstugor, bastu, hobbyrum, festlokal, fritidslokal och övernattningsrum. Grönskande omgivning med prydliga planteringsytor, buskage och angränsande allmänning. Barnvänligt då husen ligger en bit ifrån trafikerade gator med vidsträckta gräsytor och välutrustade lekplatser. Varmt välkomna på visning!

Karta för Vackra Birgers väg 79

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2,5rum-gottsunda-uppsala-kommun-vackra-birgers-vag-79-21337706

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75650

Lämna en kommentar