Uppsala-Näs Asplunda 56 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 995 000 kr

Beskrivning av Villa Uppsala-Näs Asplunda 56

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 185 m²
  • Byggår: 1995

Rymligt hus med låga driftkostnader i Uppsala-Näs Asplunda strax utanför Uppsalas stadskärna. Här bor ni med närhet till stadens centrum och i direkt anslutning till naturen. Underbar utsikt över naturskyddad dalgång från hus och tomt samt altan i bästa söderläge. Lugnt och barnvänligt område. Huset är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv på 185 kvm byggt 1995. Ny frånluftsvärmepump från Nibe ca 2020 och i övrigt originalskick förutom vitvaror. Fina möjligheter att själv renovera och få de ytskikt, material och färger som önskas.

Huset har en modern och tilltalande planlösning med delvis öppen planlösning på entréplan. Idag med fyra väl tilltagna sovrum men kan enkelt utökas med ytterligare två genom att dela av de två stora sovrummen på övre plan. Två badrum ett på varje plan samt rymligt vardagsrum och allrum.

Fiber indraget i fastigheten.

Bekvämt cykelavstånd in till centrum och fina promenadstråk i närområdet kring Hågadalen, Nåsten och vattnet vid Ekoln. Goda bussförbindelser där buss 107 trafikerar varje timme cirka.

För mer information eller intresse, kontakta mäklare.

Karta för Uppsala-Näs Asplunda 56

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-uppsala-nas-uppsala-kommun-uppsala-nas-asplunda-56-20416195

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75591

Lämna en kommentar