Ulleråkersvägen 68 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ulleråkersvägen 68

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 1993

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet om tre rum och kök, belägen på våning fyra med hiss från markplan. Lägenheten har ett insynsskyddat läge med fri utsikt mot park och grönområden, samt ett härligt ljusinsläpp under hela dagen tack vare flera fönster i två olika väderstreck. Lägenheten är i ett genomgående fräscht och bra skick. Planlösningen är rymlig och fördelar sig på en hall med avhängning och förvaring i klädkammare, ett rymligt kök från år 2021 med bra förvaring och plats för matbord intill fönster samt ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum. Till detta får du även två väl tilltagna sovrum varav det ena med flertalet garderober och även utgång till lägenhetens balkong i västerläge. Ljust badrum med fönster och badkar samt tvättmaskin. Ytterligare förvaringsmöjligheter ges i ett vindsförråd.

Här bor du i en mycket välskött förening med en kompetent och engagerad styrelse, som alltid ligger steget före med bra planering. Boende erbjuds tillgång till tvättstuga och barnvagnsförråd beläget i markplan i varje trappuppgång, cykelförråd, samlingslokal med pentry, bastu samt pingisbord och gott om parkeringsplatser (i dagsläget finns det lediga platser med el-plint). I avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband 250/50 Mbit/s.

Ulleråker är ett lugnt och trevligt bostadsområde och precis intill din bostad hittar du mycket vackra strövområden, skogspartier, parkmiljöer och lekplatser. Precis utanför porten finns väl underhållna och gröna Lindparken, din ”egna trädgård” för såväl avslappnade stunder som grillfest, lek och aktivitet året om. Hospitalträdgården är ett familjevänligt utflyktsmål endast en kort promenadsträcka bort, med fina firanden vid högtider som är öppna för allmänheten, boulebana och nya lekparker. För den med gröna fingrar finns Ulleråkers Odlarförening med närliggande odlingslotter intill ån. I området finner du bl a förskola, låg- och mellanstadieskola samt gymnasium. I Rosendal finns bra serviceutbud av livsmedelsbutiker, blomsterhandel, apotek, caféer och restauranger samt stor träningsanläggning med bl a tennis och padelbanor. Vid SLU finner du ytterligare träningsanläggning Friskis & Svettis. Citykärnan når du via natursköna cykelvägar. Nära anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och god bussförbindelse från området vidare ut i staden.
Området utvecklas och expanderar, läs mer om byggplanerna via denna länk https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/ulleraker/

Det här är en bostad som är väl värd att uppleva på plats, välkommen på visning!

Karta för Ulleråkersvägen 68

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ulleraker-uppsala-kommun-ullerakersvagen-68-21272486

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75643

Lämna en kommentar