Ugglestigen 80 – 6 – Älvkarleby kommun

Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Villa Ugglestigen 80

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 1976

Välkommen till detta fantastiska och rymliga hem beläget på Ugglestigen 80 i charmiga Långsand. Med sin generösa boyta på 140 kvadratmeter och smarta planlösning är detta hus perfekt för den stora familjen som vill ha gott om utrymme att vistas och trivas i.

Det första som möter dig när du kliver in är en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Det stora vardagsrummet, komplett med en mysig braskamin, blir snabbt samlingspunkten för både vardagliga aktiviteter och avkoppling.

Den öppna och välskötta trädgårdstomten är en grön oas där du kan njuta av lugnet och harmonin. Här finns även en inglasad altan som rymmer många och ger dig möjligheten att njuta av naturen året om. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och umgås med familj och vänner.

Med det höga och fina läget har du en otrolig utsikt över omgivningarna. Dessutom finns det gångavstånd till havet och en härlig badplats där du kan njuta av sommardagar vid vattnet. Förutom det har du också närhet till tennisbanor och en kanotklubb för de sportintresserade.

Ett stort garage och en förrådsbyggnad ger gott om utrymme för förvaring av bil, cyklar och annat som behövs i vardagen.

Med närheten till havet, den naturnära omgivningen och goda kommunikationer är detta verkligen drömboendet för den som vill ha det bästa av både landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att äga denna pärla i Långsand!

Karta för Ugglestigen 80

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-langsand-alvkarleby-kommun-ugglestigen-80-21325538

Avstånd till vatten: 750

  • Älvkarleby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81493

Lämna en kommentar