Uddvägen 12 – 6 – Håbo kommun

Utgångspris: 7 395 000 kr

Beskrivning av Villa Uddvägen 12

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 156 m²
  • Byggår: 2018

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR EN PRIVAT VISNING*

En mycket trevlig bostad som uppfördes 2018. Vackra färgval och hög materialstandard genomgående avseende ytskikt och maskinpark. Genomgående vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan (bortsett från badrummet på övre plan som har vattenburen golvvärme).
Entréplanet erbjuder ett normalstort sovrum, inredd och trevlig tvättstuga, rymligt duschrum med WC och handfat med kommod. Vidare ljus och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Köksö med förvaring och plats att sitta. Inbyggda maskiner från Siemens.
På övre plan finns större allrum/Tv rum samt tre sovrum varav det ena som är lite större och med rymlig och bra klädkammare. Här finns även ett badrum med hel duschvägg, WC, handfat med kommod.

I bostaden gjordes tillval i samband med uppförandet som exklusiva vitvaror från Siemens i rostfritt utförande, läcker och stilren klinker i hallen, i de två badrummen samt i tvättstugan. Andra och mer användarvänliga kommoder i badrummen har valts från Vedum samt väggfasta förvaringsskåp. Vidare inredning i garderoberna samt klädkammaren. Köket är försett med en annan skåplucka samt handtag som i övrigt kommer från Vedum. Blandare med rörelsedetektorer som gör att man bara för handen under så kommer vattnet.

Vidare så har bostaden fått flera extra utföranden och tillbyggnader genom åren. Säljarna har gjutit en betongplatta (2021) runt två sidor av huset, totalt på 83 kvm som används som altan. Uppfört ett vår/höst uterum (2021) med extra isolering i tak och golvvärme gör att detta rum kan med fördel användas året om. Infällda spotlights och nya eluttag gör att detta rum känns mer om ett extra rum om hela 26 kvm. 2018 installerades dessutom en härlig och värmande braskamin. 2023 installerades solceller som genererar el för ett riktigt bra och energisnålt boende vilket visar sig på driftskostnaderna. 2 laddboxar finns för elbil. Carport med plats för 1 bil samt ytterligare två bilar på uppfarten.

På uppfarten till huset och gången in till huset samt bredvid har man lagt snygg och matchande betongsten som ger bostaden en helhet tillsammans med den gjutna betongplattan. På sidorna av huset och den gjutna plattan har dessutom tillfört vind och insynsskydd i form av staket och plank för en mer privat samvaro på uteplatserna och tomten. I bostadens två vindsutrymmen så kan man lagt in golv vilket ger en mycket bra förvaringsyta och varmförråd.

Bostaden ligger i ett gemytligt och härligt villaområde med flertalet hus från 2016-2018. I bostadens direkta närområde når man förskolor, lekplatser, fotbollsplan och såklart en härlig badplats. Har man båt, tar man enkelt en liten promenad genom skogen så når man en trevlig båtplats på 20 minuter där det finns möjlighet till en egen båtplats (kösystem tillämpas).

Lummig och inbjudande trädgård med gräsytor och flertalet uteplatser samt en allmän mindre skogsdunge utanför tomtgränsen på baksidan.

Ett problemfritt och exklusivt boende, nära både natur och vatten men endast en kort bilväg till Bålsta Centrum med affärer, restauranger och mycket goda kommunikationer mot Stockholm och andra närliggande städer.

Bostaden säljs förbesiktigad och säljarna har för avsikt att teckna en ”dolda-fel” försäkring i samband med tillträdet!

Kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning!

Karta för Uddvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-balsta-frosundavik-habo-kommun-uddvagen-12-21265115

Avstånd till vatten: 250

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74637

Lämna en kommentar