Tuvängsvägen 5 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 850 000 kr

Beskrivning av Villa Tuvängsvägen 5

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 126 m²
  • Byggår: 1947

Välkommen till detta charmiga 40-talshus i det populära området Norby! Detta hem erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende med sin stora och välplanerade layout, höga tak och ljusa atmosfär. Med betydande renoveringsbehov och generösa utrymmen på tre plan kan du låta fantasin flöda och skapa ett personligt hem.

Huset har bevarat många av sina originaldetaljer, vilket ger en unik karaktär och charm. Här kan du njuta av öppen spisens värmande eld under kalla vinterkvällar.

En av de största fördelarna med denna fastighet är den imponerande tomten på 1924 kvm, en av de största i området. Huset är optimalt placerat mitt på tomten, vilket ger en perfekt balans mellan inomhus- och utomhusliv. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och trädgården ger en naturnära känsla, perfekt för avkoppling och trädgårdsaktiviteter.Förutom en egen uppfart med grind finns även ett garage för förvaring eller bil.

Norby är ett lugnt och familjevänligt område, ca 3 km väster om Uppsala centrum. Här bor du naturnära med Hågadalen-Nåstens naturreservat och Stadsskogen alldeles intill. Utflyktsmöjligheterna är många, med elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som förvandlas till skidspår vintertid.

För den träningsintresserade finns Friskis & Svettis vid Ekeby bruk eller USIF Arena i närbelägna Rosendal, med gym, tennis- och padelbanor. Vardaglig service finns nära till hands vid Svamptorget och Västertorg, där du hittar matbutiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Området erbjuder även förskolor och skolor upp till högstadium, såsom Småfolkets Förskola, Eriksbergsskolan och Hågadalsskolan.

Med närhet till badplatsen i Vårdsätra och Hågadalens naturreservat kan du enkelt njuta av naturen. På Tuvängsvägen 5 finns alla förutsättningar för att din familj ska trivas och leva ett aktivt liv. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till skolor, kommunikationer och natursköna områden. Här kan du njuta av både stadens bekvämligheter och det lugna, trygga läget.

Ta chansen att förvandla detta hus till ditt drömhem och skapa minnen för livet!

Karta för Tuvängsvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-norby-uppsala-kommun-tuvangsvagen-5-21361995

Avstånd till vatten: 2600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75645

Lämna en kommentar