Tunagatan 32B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 375 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tunagatan 32B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 31 m²
  • Byggår: 1964

Trevlig 1:a i populära Tunabackar. Rejält kök med matplats, rum med plats för både sängplats som kan avskiljas från vardagsrumsdelen och rymligt badrum uttag för tvättmaskin.. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Alldeles utanför din dörr finner du en grön trädgård med utemöbler att njuta i.

På Tunagatan bor du med närhet till Torbjörns torg med välsorterad mataffär, restauranger, blomsterbutik, spel- och tobaksbutik och mycket mera. Idrottsanläggningen Fyrishov finns en kort promenad bort med goda bad- och träningsmöjligheter – här kan du bland annat bowla, curla, spela badminton eller simma. Sommartid finns även ett populärt utomhusbad vid Fyrishov – här kan du sola, bada och äta glass.

Tunabackar är en mycket omtyckt och uppskattad stadsdel som präglas av mycket grönska och vackra flerbostadshus – många av husen är verk av stadsarkitekten Gunnar Leche. För dig som tycker om att röra på dig i naturen så finns Röborundans motionsspår och utegym i närheten. Fortsätter du en bit till finns fint promenadstråk utmed vacker natur till anrika Gamla Uppsala högar. Vill du hellre gå en vacker promenad mot stadskärnan kan du följa Fyrisån till city, annars tar du stadsbussarna som trafikerar med täta turer. Även goda pendlingsmöjligheter med bil då du snabbt når E4:ans påfart.

Karta för Tunagatan 32B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-tunabackar-uppsala-kommun-tunagatan-32b-21364632

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75337

Lämna en kommentar