Tunaby 13 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Villa Tunaby 13

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 1978

Mindre hus med ett härligt lantligt läge, en grönskande tomt och ett isolerat garage. Huset har nya fönster som tillsammans med en effektiv luftvärmepump bidrar till bra driftskostnader. Bostaden har sin entré från den stora altanen i väster. Inne i hallen har du gott om plats för ytterkläder och från hallen når du även tvättstugan. Innanför hallen har du ett vardagsrum som delvis är öppet mot köket.
I vardagsrummet har du en värmande kamin som även har en mekanisk fläkt för att skjuta vidare värme in till det stora sovrummet. Köket har en fin matplats i burspråk. Från köket når du vidare till de två sovrummen samt badrummet och groventrén.
På den stora tomten finns dessutom ett växthus samt ett enklare gästhus. I det isolerade garaget kan du självklart parkera bilen men även ha plats för dina pågående projekt. Plats för ytterligare bilar finns på grusplan vid garaget.

Här bor du i en liten by med gott om grönska och flera grannar i närheten. Bara 2 kilometer bort har du Tuna skola med klasser från F-9 och precis intill finns även förskola för de yngre barnen. För dig som pendlar till Uppsala har du kort väg till 288:an där det även finns pendlarparkering om du vill ta bussen. In till Gränby centrum har du ca 25 minuters bilfärd.

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Tunaby 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-alunda-uppsala-kommun-tunaby-13-21344761

Avstånd till vatten: 3600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74793

Lämna en kommentar