Tuna 343B – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4.900.000 kr

Beskrivning av Villa Tuna 343B

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår:

Välkommen till Tuna och till detta nybyggda område som växer fram i den befintliga bebyggelsen. Med ett tomtläge med direkt närhet till skog så erbjuds nu möjligheten att förvärva ett helt nybyggt A-Hus av modell Villa Talludden. Tillträde kan erbjudas per omgående. För den som önskar bygga på med en altan så är det inga konstigheter då huset är förberett med en grund för detta. Med 2 års garanti från A-hus så bor man tryggt och bekvämt här.

Det färdigställda huset om 6 rum och kök på 1,5-plan är redo för inflyttning. Bostaden bjuder in oss till en entré i anslutning till det genomtänkta köket från Marbodal där man inte har lämnat något till slumpen. Enkelt lastar man smidigt in matkassarna rakt in i köket utan att behöva ta av sig skorna. Ljuset från det härligt stora vardagsrummet möter dig redan i entrén där vi även finner entréplanets badrum med takdusch som ger den där exklusiva spakänslan. Vardagsrummet är även inrett med en trevlig kamin som ger mysiga kvällar framför soffan. Praktiskt när du vill tvätta av barnen innan de kommer in i huset. Tvättstugan är väl utrustad med avlastningsbänk, ny tvättmaskin och torktumlare samt så har huset en frånluftvärmepump som ger hela våningsplanets komfortabla golvvärme. På detta plan har vi även ett stort sovrum med anslutande klädkammare. Huset är som gjort för härliga sommardagar, med helglasade dörrar till en framtida uteplats.

Övre plan som utmärker sig med sina husunika fördelas som takfönster vilket ger allrummet ett härligt ljusinsläpp. Denna del kommer troligen bli en favoritplats för barnen att dra sig undan och ta det lugnt. Tre väl tillagna sovrum finner vi här dessutom finns här uppe såväl badrum med takdusch som klädkammare.

Utanför så har vi en stor och rymlig trädgård där man kan sätta sin egna prägel samt så har vi ett stort garage med plats för både bil och extra förråd.

I fantastiska Tuna bor ni ett samhälle med förskola och grundskola upp till årskurs 9 samtidigt som ni har naturen in på knuten. Förutom förskola och skola så finns det även en lanthandel med generösa öppetider på promadavstånd, fint promead och löparspår samt inom kort är den nya banan för frisbeegolf klar. För dig som pendlar så når du Gränby Centrum på 25 min med bil, till Alunda på 9 min. Det finns en busshållplats vid Spånga vägskäl som ligger ca 5 min från bostaden med bil. Här finns även en pendlarparkering där man kan ställa av bilen under dagens arbetspass.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för att anmäla er till en privat visning!

Karta för Tuna 343B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-alunda-uppsala-kommun-tuna-343b-21279662

Avstånd till vatten: 3300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74793

Lämna en kommentar