Tullgarnsgatan 3 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tullgarnsgatan 3

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34 m²
  • Byggår: 2016

Varmt välkommen till Kungsängen/Industristaden och denna kvadrat smarta lägenhet med inglasad balkong med utsikt mot Domkyrkan!
Denna trevliga lägenhet erbjuder ett ljust kök med full maskinell utrustning, matplats för ca 4 personer och utgång till den mysiga inglasade balkongen med kvällssol och ostört läge. Vidare finner ni ett trivsamt vardagsrum med bra ljusinsläpp, sovalkov samt ett fräscht helkaklat badrum med kombinerad tork och tvättmaskin. Stor takterrass finns i huset för de boende att nyttja. Säljaren disponerar ett källarförråd.

Som boende på Tullgarnsgatan 3 bor ni ett stenkast från citykärnan och Centralstationen, samtidigt som det går snabbt a ta sig ut och promenera i härliga strövområden. Nya parker och lekplatser har byggts upp och präglar området. Längs med ån finns även fräscha bryggor och grönområden att njuta av en solig dag. Ett perfekt område med grymt läge.

Kungsängen/Industristaden har under senare år varit ett utav Uppsalas mest expansiva områden och har blivit väldigt populär bland annat tack vare närheten till stadskärnan och Resecentrums alla kommunikationer. För den som uppskattar naturen finner ni vackra Å-rummet och en kort promenad bort mot Fyrisån, för att nå stadsparkens grönområden och promenadstråk tar ni er endast över en bilfri bro. I stadsparken har ni Uppsalas stolthet Studenternas, här kan ni avnjuta många olika sporter och aktiviteter. Allsvensk fotboll på promenadavstånd! Lyxigt! På Studenternas finns även skridskobana och minigolf.

Karta för Tullgarnsgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kungsangen-uppsala-kommun-tullgarnsgatan-3-21346626

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75318

Lämna en kommentar