Tullgarnsgatan 23 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tullgarnsgatan 23

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 2011

Välkommen till denna hemtrevliga trea, med en mycket rymlig planlösning, två gedigna sovrum och två badrum med duschmöjligheter! Belägen med ett lugnt läge intill vackra årummet och med mycket kort avstånd till city samt resecentrum.
Lägenheten är välplanerad och erbjuder ljusa och stora ytor samt praktiska rum och goda förvaringsmöjligheter!
Planlösningen fördelar sig på en inbjudande och rymlig hall med plats för möblemang. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp och med utgång till lägenhetens generösa balkong som är inglasad. Köket är fullt utrustat och har generöst med förvaring och arbetsyta. I lägenheten finner du även två stora sovrum varav det ena med förvaring i skjutdörrsgarderob och två badrum varav det ena har badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra dusch. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i flertalet skjutdörrsgarderober och en rymlig klädkammare.

Mycket trivsam förening med barnvänlig innergårdsmiljö med lekplats, sittplatser och grillmöjligheter. I dagsläget är det ingen kö till parkeringsplats i garaget! På gatan utanför huset, riktad mot torget finns även tillståndsparkering med dygnstaxa för boende att nyttja.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområde och grönskande årummet precis intill. Ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen samt flera bra restauranger och livsmedelsbutik i den direkta närheten. Du är granne med Kungsängens torg, med matservering från foodtrucks under helgerna. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet.

Missa inte detta boende, välkommen på visning!

Karta för Tullgarnsgatan 23

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kungsangen-uppsala-kommun-tullgarnsgatan-23-21316270

Avstånd till vatten: 300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75317

Lämna en kommentar