Tullgarnsgatan 10 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.245.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tullgarnsgatan 10

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2015

Nu saluförs en rymlig trea om 81kvm med en trevlig planlösning med balkong mot innergården . I denna bostad har man stora sociala ytor mellan vardagsrum och kök, vardagsrum med stora fönsterpartier som framhäver denna charmiga bostad. Vidare har ni två luftiga sovrum, ett badrum i helkaklat utförande med tvätt och torktumlare, ett rymligt arbetsrum/förråd/klädkammare samt en balkong riktad mot föreningens innergård från ena sovrummet.
Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt med ekparkett i hela lägenheten.
Ett fantastiskt hem att vrida om nyckeln och flytta in i.

Detta är en stabil förening med skötsam ekonomi samt en låg avgift. Som boende får du tillgång till den gemensamma välskötta innergården med grönytor, lekplats och sittplatser. Parkeringsplatser finns i garaget på källarplan till vilket du enkelt tar dig med hiss. På källarplan finns även förråd som tillhör bostaden.

Kungsängen är en uppskattad stadsdel i Uppsala med bra närservice i form av Willys livsmedelsbutik, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast ca 10 minuters gångväg till Resecentrum och dessutom busshållplats strax intill fastigheten som bl.a. leder dig direkt till Arlanda. För den bilburne finns dessutom smidig åtkomst till E4:ans södra påfart.

Välkommen hem.

Karta för Tullgarnsgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kungsangen-industristaden-uppsala-kommun-tullgarnsgatan-10-19487643

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75318

Lämna en kommentar