Tryffelvägen 45 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 875 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tryffelvägen 45

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 116 m²
  • Byggår: 1992

Nytt pris! Etagelägenhet i ett av Uppsalas populäraste områden med underbara Hågadalen straxt intill bostaden. Närhet till förskola, skola och mataffär samt kommunikationer gör denna bostad till något alldeles speciellt, förutom att det är en etagelägenhet om 116 kvm med fyra stycken sovrum.

Du kommer in i en fin hall med klädkammare. Hallen leder vidare in i det ljusa vardagsrummet där du når den underbara balkongen som har ett skyddat läge med trädkronorna inpå. På detta plan av lägenheten finns även ett renoverat helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt köket med en generös matplats och två stycken bra sovrum med gott om förvaring. Den ljusa trappan i vardagsrummet leder dig upp till etagevåningen där du hittar två rejäla sovrum samt ett renoverat duschrum. I båda sovrummen har du fantastiska fönster och högre takhöjd som ger en härlig rymd i rummen.

Perfekt boende för barnfamiljen eller villasäljaren som söker ett lättskött boende.

Här bor du som sagt granne med vackra Hågadalen och kan dra nytta av alla dess fördelar – vintertid kan du kliva i skidorna utanför ytterdörren och stava iväg till intilliggande skidspår. Naturreservatet erbjuder även otaliga promenad- och cykelvägar. Här kan du plocka blåbär, hallon, lingon och kantareller. I skogen finns även ett elljusspår. Vid kanten av skogen finns det ett utegym för den riktigt träningsvillige. Flertalet lekparker ligger nära, såsom populära Murkelparken och Skivlingsparken. Service finns vid Svamptorget med mataffär, blomsterhandel, pizzeria och bageri. Trots att det är nära naturen är det ändå nära till Uppsala centrum via lokalbussar, cykel genom Stadsskogen eller med bil. På föreningens gård finns en nyanlagd terrass/uteplats för alla att nyttja – perfekt för en grillkväll med nära och kära! Persienner finns i alla fönster i lägenheten, förutom i ett på övre plan.

Ett förråd om ca 7 kvm tillhör lägenheten och ligger i samma byggnad som bostaden. Föreningen har en nyrenoverad bastu som kommer väl till pass efter en skidtur i Hågadalen.

Lägenheten kommer att komma ut till försäljning i mitten av april, med inflyttning omgående, så visa intresse redan nu så kontaktar jag dig direkt när visning är möjlig.

Karta för Tryffelvägen 45

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-norby-uppsala-kommun-tryffelvagen-45-21314167

Avstånd till vatten: 2800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75646

Lämna en kommentar