Trunstavägen 9 – 1 – Knivsta kommun

Utgångspris: 995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Trunstavägen 9

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 27 m²
  • Byggår: 2018

Fast pris! Välkommen till en av Trunstavägens bästa lägenheter!

Nu finns möjligheten att förvärva en modern bostad med genomgående fina ytor och en takhöjd på hela 2,7 m. Ni kommer direkt in i en ljus hall med god förvaring via inbyggda garderober som leder er vidare till den sociala ytan med ett snyggt Marbodalkök och ett allrum med stort fönsterparti samt bra utrymme för säng och soffgrupp. Här finner ni även utgång till trevlig balkong med långväga utsikt! Vid hallen finner ni det rymliga helkaklade badrummet med modern interiör, dusch med glasväggar och kombinerad tvätt-/torkmaskin . Mot innergården i bästa solläge har ni tillgång till en egen entréterrass med plats för mindre sittgrupp!

I bostadsrättsföreningen finns även en härlig gemensam takterrass som medlemmar får nyttja under varma sommardagar!

Här bor du i ett optimalt centralt läge där du på bara några minuters promenad når all tänkbar service i Knivsta centrum så som flertalet matbutiker och restauranger. För den friluftsintresserade finns närhet till både badplatser, vandring på Upplandsleden och elljusspår. Pendlingsmöjligheterna är utmärkta med direkt närhet till järnvägsstationen som smidigt tar dig till Uppsala på 8 minuter eller Stockholm på ca 30 minuter.

Detta är den utmärkta bostaden för dig som söker ett första boende, en övernattningslägenhet eller en lägenhet i perfekt pendlarläge.

Varmt välkommen att anmäla till visning!

Karta för Trunstavägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-knivsta-knivsta-kommun-trunstavagen-9-20186275

Avstånd till vatten: 800

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74130

Lämna en kommentar