Trunstavägen 5 – 2 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Trunstavägen 5

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 2017

Varmt välkomna till denna vackra 2:a belägen på högsta våningen i modern byggnad, bostaden håller en hög standard och är i genomgående gott skick.

Du har en öppen planlösningen vilket gör att vardagsrummet känns väldigt luftigt och rymligt, utöver det så är har du ljusinsläpp från stora fönster i 2 olika väderstreck samt genom litet fönster över ytterdörren så bostaden upplevs riktigt ljus.
Det finns gott om plats för soffgrupp, Tv-bänk, matbord och övrigt möblemang. Härifrån når ni även bostadens ljuvliga balkong. Köket är stilrent och välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, multifunktionell ugn, spis och en generös arbetsyta.
Bostadens sovrum är lättmöblerat med gott om plats för både dubbelsäng och nattduksbord, ni har en riktigt rymlig skjutdörrsgarderob längst sidan av rummet för smidig förvaring.
Sist men inte minst har vi det fräscha kaklade badrummet som är utrustat med handdukstork, kombimaskin, duschväggar samt skåp för smidig förvaring av hygienartiklar.

Till lägenheten finns ett stort förråd precist utanför ytterdörren, här finns även en uteplats att nyttja i ett ostört läge eftersom att bostaden är belägen längst ut i byggnaden.

På föreningens trevliga innergård finns träd, buskar och planteringar samt grillmöjligheter och bänkar. Föreningen erbjuder också en gemensam takterass med fantastisk utsikt över Knivsta.
Som medlem i Brf Terrasshusen har ni ett också fantastiskt pendlarläge med bara några minuters promenad till tågstationen. Med tåg tar det endast tio minuter till Uppsala, 25-28 minuter till Stockholm och åtta minuter till Arlanda. Pendlar ni med bil finns E4:ans på- och avfart några minuter bort. Inom gångavstånd finns även fina promenadstråk på Upplandsleden, samt naturreservatet Gredelby hagar och Trunsta träsk. På sommaren finns bra badmöjligheter vid sjön Valloxen och på vintern kan du åka skridskor. Knivsta har alltså ett perfekt läge för den som vill bo i ett lugnt område med närhet till vacker natur men samtidigt ha både Uppsala och Stockholm inom pendlingsavstånd.

Välkommen hem.

Karta för Trunstavägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-knivsta-kommun-trunstavagen-5-20512395

Avstånd till vatten: 900

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74130

Lämna en kommentar