Trunstavägen 11 – 1 – Knivsta kommun

Utgångspris: 899.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Trunstavägen 11

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 27 m²
  • Byggår: 2018

// Balkong // Moderna bekvämligheter // Takterass

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller förhandsvisning

Välkomna till Trunstavägen 11!

Denna fräscha etta har ett utmärkt pendlarläge med en väldigt kort promenad från tågstationen som snabbt tar er mot Uppsala, Arlanda eller Stockholm. Lägenheten är rymlig och välplanerad och har gott om förvaringsmöjligheter i skåp, lådor och förrådet som är beläget precis utanför ytterdörren. Planlösningen tillåter utrymme för säng, soffa och arbetsplats. Bostaden är i mycket bra skick med en modern stil. Här finns en genomgående hög standard med ljusa färger, spotlights, parkettgolv och högt i tak.

Köket är välutrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin och kyl/frys samt en kombinerad ugn och mikro. Badrummet är helkaklat och har en dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod och en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Lägenheten har även en egen balkong med eftermiddagssol.

Bostaden ligger i ett lugnt område och i föreningen finns en fantastisk gemensam takterrass i samma hus med sittgrupper båda utan och under tak. Solen lyser här från tidig morgon till sen kväll. Här finns också en inglasad del. Föreningens innergården är grön och lummig med träd och buskar och här finns sittgrupper, grillmöjligheter, gräsyta och cykelparkeringar. Ett gemensamt cykelförråd finns även att använda för alla medlemmar.

På Trunstavägen bor du i ett optimalt centralt läge där du inom gångavstånd har all tänkbar service i Knivsta centrum så som flertalet matbutiker, gym och restauranger. För den som önskar ett aktivt liv finns närhet till både badplatser, vandring på Upplandsleden och elljusspår. Med tåg tar det endast 9 minuter till Uppsala city, 8 till Arlanda och ca 25 till Stockholm. Det är även nära till E4an för dig som pendlar med bil.

Karta för Trunstavägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-knivsta-kommun-trunstavagen-11-20526037

Avstånd till vatten: 850

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74130

Lämna en kommentar