Trastgatan 10 – 6 – Östhammars kommun

Utgångspris: 3 950 000 kr

Beskrivning av Villa Trastgatan 10

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 1977

Varmt välkommen till denna fantastiska familjevilla på Trastgatan 10 i Östhammar. Här erbjuds en fastighet utöver det vanliga som har varit i samma familjs ägor sedan byggnationen! Här finner du bland annat ett vidbyggt poolrum med glaspartier och uppvärmd pool som kan nyttjas året runt! Vidare finns även ett stort dubbelgarage som dessutom är utrustat med elektriska portar och elbilsladdare. Bekväm uppvärmning med luft/luft pump i garaget och i bostadshuset finns bergvärme installerat. Huset som erbjuder stora ytor fördelar sig över 1 1/2 plan med källare och är otroligt väl omhändertaget då löpande underhåll har skett genom åren. Den trevliga öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig sällskapsyta och de 4 sovrummen öppnar upp för den stora familjen. Goda förvaringsmöjligheter i husets källarvåning som även har en relaxavdelning med bastu och dusch.

Ute på den vackra arkitektritade trädgårdstomten hittar du flera uteplatser i olika väderstreck som omges av rosenbuskar, vinrankor och humle! Här kan du njuta av solen hela dagen, grilla, ta ett dopp i poolen och duscha av dig i uteduschen! På garageuppfarten finns gott om plats för två bilar, likaså i garaget!

Här bor du på en lugn återvändsgatan i ett populärt område i Östhammar. Det är gång och cykelavstånd till mataffär, förskola, skolor och idrottsplats med fotbollsplaner, ishockeyhall, padelbanor, tennis och sporthall. På nära håll finns även ett elljusspår med skidspår vintertid. Likaså har du nära till havet nere vid Sjötorget och Krutudden med sina fina promenadstråk!

Välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse!

Karta för Trastgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-osthammar-osthammars-kommun-trastgatan-10-21334040

Avstånd till vatten: 350

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74236

Lämna en kommentar