Totts väg 12 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Villa Totts väg 12

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 130 m²
  • Byggår: 2019


100% ARKITEKTUR

I Ekolsunds nya område Slottshöjden bara ett stenkast från slottet välkomnas Ni till denna välplanerade och sannerligen vackra villa, ritad av Birka arkitekter. Huset byggdes 2019 i en nutida, putsad slottslik stil som skulle passa in i miljön. Varje detalj är noga utvald för att spegla en känsla av vacker design och hög klass. Inomhusmiljön har man med vackra färgval lyckats skapa en varm, lyxig interiör som bara kan upplevas på plats. Mysfaktorn höjs med ett trevligt loft och en värmande öppen spis.

Inbäddad i naturen, på en vacker tomt och med gångavstånd till badplats finns denna pärla som fångar hjärtat hos alla. Den här bostaden får Ni inte missa!

Ni välkomnas in i en rymlig entré och sedan rakt in i husets hjärta där kök, vardagsrum och matplats samsas i en mingelvänlig sällskapsyta som förlängs av en vacker trädgård och stor altan. Högresta fönsterpartier ger ett ljusflöde utöver det vanliga och takhöjden på närmare fem meter bidrar till en magisk atmosfär i hela huset. På nedre plan finns tre rymliga sovrum i vackra färger, alla med egen altandörr. Här finns även två imponerande badrum och en groventré. Köket är en sann dröm där mörka köksluckor, grön marmor och mässningsdetaljer är noggrant utvalda för att skapa någonting alldeles extra. På övre plan/loftet finns idag en studio men passar även för kreativa projekt, ytterligare ett tv-rum alt, ett fint gästrum.

Denna arkitektritade vackra villa bjuder på en enastående kombination av modern lyx och tidlös elegans. Med sin unika karaktär är denna bostad ett uttryck för individualitet och kan vara någonting för dig, som söker någonting alldeles extra. Det här är 100 % arkitektur!

Karta för Totts väg 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ekolsund,-enkopings-kommun-totts-vag-12-21295133

Avstånd till vatten: 850

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74950

Lämna en kommentar