Torsvi Slaktebo 11 – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 13 500 000 kr

Beskrivning av Villa Torsvi Slaktebo 11

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 141 m²
  • Byggår: 1973

Denna fastighet med sjötomt ligger otroligt vackert med slående utsikt över Mälaren!
Fastigheten ligger i södersluttning med egen strand och båthus. Ett sällsynt tillfälle att förvärva ditt drömboende!

Morgonkaffet intas med fördel på bryggan en sommardag där du kan njuta av lugnet och fågelsången och kanske ta ett morgondopp. Eller varför inte ro en runda i viken. Till midsommar och kräftskivan finns gott om utrymme att samla släkt och vänner som kommer både sjö- och bilvägen. Bilväg till Stockholm ca 85 km och till Enköping ca 30 km. Till motorvägspåfarten i Grillby är det ca 25 km.

Med båt är du snabbt ute på Björkfjärden och tar dig lätt till både Stockholm, Birka, Mariefred, Stallarholmen och Strängnäs.
Mycket vacker trakt med gles bebyggelse och stora skogs- och strövområden med möjlighet till svamp och bärplockning.

Fastigheten har mycket att erbjuda här finns förutom huvudhuset en rymlig brygga med båthus, ”sjöstuga” med fullt utrustat kök, relaxavdelning med bastu, gästhus ”Fiskarstugan” , garage, ett stall med plats för 2 hästar samt fyra förrådsbyggnader.

I huvudhuset välkomnas ni av en trevlig hall med god uppsikt över de stora sociala ytorna och ett av husets två badrum intill. Det stora vardagsrummet har en öppen planlösning till det fina köket med naturlig matplats. Här finns även utgång till den stora vinterträdgården och här spenderar man gärna mycket tid! På entréplan finns även två sovrum och en klädkammare. På övre plan finns två rymliga sovrum varav ett med ”walk in closet” samt ett badrum. I källarplan finns ett allrum, tvättstuga, wc, förråd, skafferi och ingång till husets garage.

På tomten finns det charmiga gamla gästhuset som kallas ”fiskarstugan”. Här finns både kök, badrum, allrum samt två sovrum. Perfekta möjligheter för exempelvis generationsboende, uthyrning eller för gäster på besök.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning!

Karta för Torsvi Slaktebo 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-enkopings-kommun-torsvi-slaktebo-11-20108356

Avstånd till vatten: 100

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74599

Lämna en kommentar