Torpsvängen 12 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 300 000 kr

Beskrivning av Radhus Torpsvängen 12

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 146 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till detta enastående radhus i det barnvänliga området Lindbacken i Uppsala. Med ett välisolerat och energieffektivt trähus omfamnat av grönska, erbjuds en unik livsstil i harmoni med naturen. På en trevlig tomt sträcker sig detta hem över två plan, med en sammanlagd boarea om 146 kvm. Här möts du av högsta standard i materialval och utrustning, vilket skapar en modern och välkomnande atmosfär.

Den öppna planlösningen på bottenvåningen bjuder in till social samvaro och härligt ljusinsläpp. Skjutdörrar och fastmonterade hyllor erbjuder smart förvaring, medan de generöst tilltagna fönstren bidrar till en ljus och rymlig känsla i bostaden.

Utomhus finns två underbara uteplatser, belagda med både sten och trä, som bjuder in till avkoppling och sociala stunder i varierande väderstreck. För den som önskar odla sin egen köksträdgård finns även odlingslådor tillgängliga. Förvaring utomhus är också väl tilltaget, med förråd och bänkskåp som erbjuder praktisk förvaring för trädgårdsredskap och utomhusleksaker.

På den lugna återvändsgatan finns plats för två bilar på uppfarten, samt en laddbox för elbilar, vilket gör det bekvämt och miljövänligt att ta sig runt. Med stilren arkitektur och noggrant utvalda material erbjuder detta radhus en exklusiv boendemiljö i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden.

Lindbacken är inte bara ett vackert och lugnt område utan också perfekt för barnfamiljen. På Torpsvängen bor du i närheten av hästhagar och utegym, samt en lekplats med pulkabacke för vinterlek. Med närhet till skolor, förskolor och all tänkbar service i Gränbystaden är detta ett drömhem för den moderna familjen som söker en aktiv och bekväm livsstil.

Karta för Torpsvängen 12

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-lindbacken-uppsala-kommun-torpsvangen-12-21335737

Avstånd till vatten: 4600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75471

Lämna en kommentar