Torngatan 20 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 850 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torngatan 20

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 2012

Varmt välkomna till Torngatan 20.

Denna fantastiska 3:a med balkong, belägen i det eftertraktade Kapellgärdet, erbjuder dig en perfekt kombination av komfort och stil. Med en genomgående modern design och neutrala färgval väntar en möjlighet för dig att sätta din personliga prägel på ditt nya hem.

Hallen välkomnar dig med generöst utrymme, komplett med skjutdörrsgarderob och två inbyggda garderober, vilket gör att du kan organisera dina kläder utan att kompromissa med utrymmet i resten av bostaden. Det luftiga köket, med sin charmiga plats för matbordet, är perfekt för familjemiddagar och spontana sammankomster med vänner. Den stilrena kombinationen av vita luckor och stora kakelplattor skapar en modern och inbjudande atmosfär som passar de flesta smaker.

Vardagsrummet, som gränsar till köket, leder ut till den mysiga balkongen som skyddas av ett överliggande tak, vilket gör den till en idealisk plats för både morgonkaffet och kvällsfikan. Två avskilda sovrum med gemensam klädkammare och en elegant master bedroom med skjutdörrsgarderob erbjuder den perfekta privata tillflykten.

Det rymliga badrummet, komplett med badkar och separat tvättmaskin och torktumlare, är en praktisk och funktionell detalj som gör vardagen enklare och mer bekväm.

Dessutom inkluderas ett externt förråd om cirka 4,5 kvadratmeter för extra förvaringsmöjligheter.

Med närheten till Uppsala city och bekväma tåg- och busskommunikationer är denna bostad perfekt för den som söker en harmonisk livsstil med stadens puls inom räckhåll.

Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i Kapellgärdet – Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Karta för Torngatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-torngatan-20-21327972

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75423

Lämna en kommentar