Torngatan 14 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torngatan 14

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 2013

Varmt välkomna till en mycket välplanerad bostad i genomgående gott skick. Här erbjuds bland annat en stor balkong, stilrent kök och bra förvaringsmöjligheter.

Planlösningen erbjuder hall med ett praktiskt klinkergolv och förvaring i garderober bakom skjutdörrar med spegelglas. Bostadens sociala del består av kök och vardagsrum i halvöppen anslutning till varandra. Köket är stilrent och går i ljusa toner, här finns gott om både arbetsyta och förvaring i lådor och skåp. I köket finns maskinell utrustning i form av inbyggd ugn och micro, hel kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin och köksfläkt. Matplats för 4-6 personer intill fönster. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer stor soffa, soffbord och har en perfekt tv-vägg. Från den här delen av bostaden når du den stora inglasade balkongen som rymmer både loungemöbel och matbord. Västerläget ger ett utmärkt solläge med sol stora delar av dagen. Utöver detta finns två bra sovrum med plats för förvaring, badrum med klinker och kakel samt tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna bakom glasvägg, wc, handdukstork och arbetsbänk med ovanliggande förvaring finns även det i badrummet.

I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd. Varje bostadsrätt har varsitt tillhörande förråd med gallerdörrar belägna i källaren i respektive trapphus. Föreningen erbjuder både garageplatser och parkeringsplatser, separat kösystem tillämpas.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen!

Välkommen på visning!

Karta för Torngatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-torngatan-14-21350954

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75423

Lämna en kommentar