Torkelsgatan 8B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torkelsgatan 8B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 41 m²
  • Byggår: 1944

Välkommen till denna underbara minitvåa i hjärtat av Fålhagen! Med sin välplanerade layout och charmiga detaljer är detta en bostad som verkligen imponerar. Lägenheten har ett väldigt bra solläge där solen kommer från lunchtid och fram till solnedgång.

Steg in och upplev det genomgående vackra golven och de höga taken som ger en känsla av rymd och luftighet. Den smakfulla färgsättningen skapar en harmonisk atmosfär som genomsyrar hela lägenheten.

Njut av solen och lugnet på den härliga balkongen i sydvästläge, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med vänner och familj. Med en fri vy mot den lummiga innergården erbjuds en känsla av privatliv och avkoppling.

Det moderna köket och badrummet är noggrant renoverade och kombinerar äldre detaljer med stilren inredning, vilket ger en tidlös och elegant känsla. Här finns alla bekvämligheter samt flertalet garderober för en bekväm vardag.

Som pricken över i:et har lägenhetsinnehavaren tillgång till tre externa förråd, varav två belägna i källaren och ett på vinden, vilket ger gott om utrymme för förvaring av till exempel cyklar, sportutrustning och säsongens kläder.

Beläget i ett av Fålhagens mest eftertraktade områden har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Den vackra innergården med syrenberså och trädgårdsmöbler erbjuder en oas mitt i stadens puls. Med pendlarläge nära resecentrum och city har du alla bekvämligheter inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och grönskan i området.

Denna multifunktionella lägenhet är en pärla som måste upplevas på plats. Välkommen till visning och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda!

Karta för Torkelsgatan 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-falhagen-uppsala-kommun-torkelsgatan-8b-21320780

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar