Torkelsgatan 19G – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 140 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torkelsgatan 19G

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 40,5 m²
  • Byggår:

FAST PRIS! Snabbt tillträde möjligt. Högst upp i huset med väl tilltagen balkong i kvällssolen med utsikt över ett lummigt parkområde ligger denna 2:a med genomgående hög standard. Belägen i ett av Fålhagens klassiska 40-talshus som totalrenoverades 2016, en möjligt för dig att bo i bostadsrättsförening där gammalt möter nytt.

Lägenheten är genomgående i huset med en modern öppen planlösning och med djupa fönsternischer och 2,60 meter i takhöjd påminner om känslan från 40-talet. I vardagsrum och kök slås du av den fantastiska utsikten som läget högst upp i huset ger, över hustak och trädtoppar i parkområdet intill huset och där helglasade dubbeldörrar öppnar upp mot den väl tilltagna balkongen med kvällssol. Köket håller en hög standard med inredning som har vita, släta luckor samt fullständig maskinell utrustning. Badrummet har dimbara spotlights i taket och är helkaklat med golvvärme. Sovrummet är beläget mot innergården och i hallen intill finns fem garderober som ger bra förvaring. Det här är en perfekt lägenhet för dig som söker en moderna lägenhet med hög standard mitt bland de klassiska kvarteren i Fålhagen.

Brf Fålhagslunden är en välskött förening med ett fint läge intill parkområde och med en trevlig innergård som har pergola med utemöbler och grill. Till lägenheten hör ett förråd.

På Torkelsgatan 19G bor du med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt möjlighet för pendling både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Fålhagen är ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet vilket medför en härlig mix i området.

Snabbt tillträde är möjligt!

Varmt välkommen på visning!

Karta för Torkelsgatan 19G

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-falhagen-uppsala-kommun-torkelsgatan-19g-20724755

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar