Torkelsgatan 10C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torkelsgatan 10C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 58,5 m²
  • Byggår:

Här erbjuds en välhållen bostad om två rum och kök med balkong i populära Fålhagen. Lägenheten ligger i ett klassiskt 40-talshus vilket innebär en bostad med charmig originalkaraktär och fina detaljer som fönsterbänkar i sten, generös takhöjd samtidigt som ytskikt och inredning är välrenoverade och smakfulla. Här bor ni i en stabil bostadsrättsförening med närhet till allt staden har att erbjuda!

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning vid hatthylla, fullt utrustat kök med matplats intill fönster. Köket med vita skåp och luckor erbjuder bra förvaringsutrymmen, diskmaskin, kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, samt matplats för ca 4 personer. Vidare finner du sovrum med plats för stor dubbelsäng, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i fritt och solsäkert läge, samt badrum med klinkergolv, kaklade väggar, tvättmaskin och duschhörna. I bostaden finns även en rymlig klädkammare.

Lägenhetsinnehavaren nyttjar hela tre förråd, två i källaren och ett på vinden.

Här bor ni i lugna Fålhagen, omgiven av vackra äldre hus och med ett mycket centralt läge. Med ca 5 minuter promenadsträcka till resecentrum får ni perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. Rakt över gatan finner ni en populär kvarterskrog. I närområdet ligger Vaksalatorg, UKK samt affärshuset Kvarnen som erbjuder bl a livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger. Ytterligare livsmedelsbutik finner ni även vid Stationsgallerian eller Willys Österängen. Med sitt korta promenadavstånd till city och nära till universitet kan läget inte bli bättre!

Missa inte denna möjlighet! Anmäl ert intresse redan idag!

Karta för Torkelsgatan 10C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-falhagen-uppsala-kommun-torkelsgatan-10c-21344915

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar