Torgny Segerstedts allé 95A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts allé 95A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 2020

Välkommen till Torgny Segerstedts Allé 95A och denna trevliga och välplanerade lägenhet mitt i huset, vilket ger ett fint ljusinsläpp via sitt gavelläge med fönster i två väderstreck!

Här finns gott om utrymme för socialt umgänge och bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med genomgående väl disponerade rum. Köket som har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet är rymligt och välplanerat med intilliggande matplats vid fönster. I vardagsrummet finns gott om plats för familj och vänner på besök. Utöver detta erbjuder bostaden två rymliga sovrum samt ett väl tilltaget badrum. På den grönskande och skyddade innergården finns ytterligare utrymme för lek och umgänge.

Ett smakfullt och välskött boende, perfekt för er som vill ha det där lilla extra!

Här bor du i en välmående förening med närhet till all tänkbar service som du behöver i vardagen! I den nya stadsdelen Rosendal kan du få det bästa av två världar – kombinationen av stad och natur. Pausa vardagen och ta en avkopplande promenad i Stadsskogen och dess härliga natur. För den träningsintresserade finns idag två gym, utegym, löparbana, tennisbana och Uppsala danscenter i området. Vill du i stället åt stadens puls och stora utbud har du centrala Uppsala på bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder en mix av bostäder med spännande och nytänkande arkitektur, butiker, restauranger och service. Denna stadsdel ligger med kort avstånd från stadskärnan, i linje med Sveriges främsta kunskapsstråk: Uppsala Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Polacksbacken, BMC och Akademiska Sjukhuset. Fina gång- och cykelbanor och bra bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt dit du vill. Optimalt pendlarläge med kort körsträcka till påfarten till E4:an som tar dig mot Gävle och Stockholm. I Rosendal finns även flera förskolor och i norra delen ligger Rosendalsgymnasiet.

Anmäl dig till visning redan idag – Varmt välkomna!

Karta för Torgny Segerstedts allé 95A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-rosendal-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-95a-21175078

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75257

Lämna en kommentar