Torgny Segerstedts allé 94 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 245 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts allé 94

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 86 m²
  • Byggår: 2021

Välkommen till Torgny Segerstedts allé 94 och denna unika chans att förverkliga dina skapar-drömmar i ett av Sveriges häftigaste projekt som heter RAW Property! Lägenheten är i stort sett rå med betong både på golv, väggar och tak och tack vare den enorma takhöjden ges det möjlighet att göra om lägenheten till en häftig etage-lägenhet. Här sätter bara din fantasi gränserna.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda och en stadsdel som ständigt växer. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Bostaden har ett fullt utrustat kök i öppen planlösning med det mycket stora vardagsrummet samt ett helkaklat badrum. Den generösa takhöjden är något extra och ger en exklusiv känsla av rymd. De stora fönsterna ger ett magiskt ljusinsläpp.

Missa inte att ta del av all information!

Välkommen hem!

Karta för Torgny Segerstedts allé 94

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-94-20194895

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75255

Lämna en kommentar