Torgny Segerstedts allé 9 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts allé 9

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 38 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till en fräsch och modern tvåa med balkong i härliga och naturnära Rosendal. Detta är ett praktiskt boende som håller hög standard med påkostade materialval.
Du möts av en välkomnande hall och direkt till höger har du en skjutdörrsgarderob som sträcker sig från golv till tak för smidig förvaring av ytterkläder. Bostaden är ljus, rymlig och den smidiga planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en ypperlig social yta där även matsalsbordet har sin naturliga plats. Här finns det gott om plats för en soffa med tillhörande soffbord, tv med tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål, det är även härifrån du når bostadens fina balkong som är i sydvästligt läge mot föreningens lugna innergård.
Det välplanerade köket från från HTH är stilrent, välutrustat och bjuder på generösa arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp.
Sovrummet nås genom en skjutdörr och rymmer en rejäl säng, det finns även möjlighet att inreda en kontorsplats/plugghörna för den som önskar!
Sist ut har vi ett riktigt läckert badrum med golvvärme som bjuder på snygga detaljer som carrarramarmor och kombimaskin i rostfritt utförande.

På Torgny Segerstedts Allé 9 bor ni på en attraktiv adress i en mycket populär och växande stadsdel strax söder om Uppsala city. Rosendal är ett nytt naturnära bostadsområde och i omedelbar närhet till hemmet finner ni såväl goda träningsmöjligheter i form av gym, tennisbanor, discgolf, padel samt flertalet restauranger och en ICA-butik tvärs över gatan! Här bor ni med stadsskogen runt hörnet som bjuder på härliga motionsspår. Därtill ligger BMC, Polacksbacken och Ultuna inom ett bekvämt cykelavstånd. I direkt anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser samt fina cykelvägar med ca 10 minuter till Resecentrum samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via den södra påfarten.

Välkommen hem!

Karta för Torgny Segerstedts allé 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-rosendal-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-9-21300627

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75644

Lämna en kommentar