Torgny Segerstedts allé 40 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts allé 40

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 31 m²
  • Byggår: 2015


Bostaden är en kommande försäljning, anmäl intresse redan idag!
Nu finns möjlighet att förvärva en kvadratsmart etta i Rosendal med en stor balkong mot föreningens innergård! Perfekt som förstaboende eller pendlarlägenhet.

Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. En praktisk sovalkov kan enkelt skärmas av för extra avskildhet. Från sovalkoven når du den rymliga balkongen som vetter mot innergården. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Här finns gym, tennisbanor, padeltennis, basket och restauranger. Endast stenkast bort ligger också stadsskogen med sina härliga motionsspår. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, Akademiska, SLU, Ångströmslaboratoriet och Ulltuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Här bor du nära Ultuna, Akademiska sjukhuset, SLU och Ångströmslaboratoriet samt flera av universitetets institutioner. För pendlare är det bara några minuter till E4 påfart eller Centralstationen.

Karta för Torgny Segerstedts allé 40

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-40-21344194

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75644

Lämna en kommentar