Torgny Segerstedts Allé 4 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 445 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts Allé 4

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 31 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till detta kvadratsmarta boende som erbjuder allt som kan tänkas behövas. Ljus och fräsch lägenhet som fortfarande andas nyproduktion tack vare ett sparsamt slitage. Här finns möjligheten att få ett snabbt tillträde för dig som önskar.

Planlösningen erbjuder en trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Vidare in i lägenheten erbjuds vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet rymmer säng, matplats och soffa.

Lägenheten är belägen högt upp i huset vilket skänker en trevlig vy över föreningens terrass ifrån det härliga fönsterpartiet.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

I huset finns två restauranger och padelbanor. ICA, postombud, bank och apotek ligger endast ett stenkast bort. Tennisbanor, flera gym och restauranger med mera finns i närheten.

Karta för Torgny Segerstedts Allé 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-4-20177581

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75644

Lämna en kommentar