Torgny Segerstedts allé 27 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts allé 27

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 27 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till populära och omtalade Brf Inspiration och denna unikt utformade bostad som med sina 27 + 12 kvm tack vare sitt sovloft erbjuder funktionen av en tvåa! I huset finns en takterrass med soldäck, basketplan och löparbana. Vidare finner ni även ett gym i flera våningar där de boende har förmånliga priser samt ICA Rosendal i samma byggnad.

Detta är en perfekt bostad för studenten som vill ha närhet till flera av Universitetets institutioner, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet för att nämna några. Eller för dig som uppskattar ett område som präglas av aktivitet och närhet till natur i form av Stadsskogen som endast ligger ett stenkast bort samt Hågadalens naturreservat men samtidigt har tillgång till närservice samt goda kommunikationer till stadskärnan. Busshållplats finns i direkt närhet till bostaden och för dig som pendlar med bil tar du dig till E4an påfart på ca 5 minuter. Föreningen har gott garageplatser för dig som önskar din egna parkeringsplats.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnade hall med avhängningsmöjlighet, härifrån ifrån nås bostadens väl tilltagna sovloft med plats för större säng samt övrig möblering. Ett rymligt badrum utrustat med bl.a. kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Längre in finner ni ett välutrustat kök med bl.a. diskmaskin och kombinerad ugn/micro. I anslutning till köket finner ni vardagsrummet med den generösa takhöjden om ca 3,70 m och större fönsterparti, vilket skapar en ljus och luftig känsla. Härifrån nås även bostadens balkong. Här bor du fri från insyn från övriga bostadshus.

Detta är ett perfekt område för dig som gillar närheten till naturen samt ett aktivt friluftsliv men samtidigt värdesätter närheten till service och goda kommunikationer. Närmaste matbutik finns i samma hus! Endast ett stenkast från bostaden finner ni omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. En trevlig promenad bort finner ni även det omtyckta naturreservatet Hågadalen-Nåstens! För den ridintresserade finns ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. Precis intill denna bostad finner ni tennis-, padeltennis- och löparbana. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana. I området finns matbutik samt ett välutrustat gym i flera våningar. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån du enkelt tar dig runt i staden. Uppsala Science Park och Ångströmlaboratoriet nås via en cykeltur på ca 5 minuter.

Varmt välkommen att boka visning!

Karta för Torgny Segerstedts allé 27

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-27-21310664

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75644

Lämna en kommentar