Torgny Segerstedts allé 27 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts allé 27

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32 m²
  • Byggår: 2017

Prisbelönt bostadshus – välkommen till en mycket fin och välplanerad 1:a med sovloft från 2017 i ett av Uppsala häftigaste projekt – prisbelönade Brf Inspiration Rosendal! Bostaden har förutom sina 32 kvm boarea även ett sovloft om ca 14 kvm och den har nyskapande och läckert utförda lägenhetslösningar. Lägenheten har hög standard med bl.a. ljust askparkettgolv och infällda spotlights i taket. Planlösningen erbjuder hall med förvaringsutrymme och trappa till det praktiska sovloftet med viss garderobsförvaring samt stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är välplanerat och fint med ljusa köksluckor och matplats i direkt anslutning. Modern öppen planlösning mellan köket och det rymliga vardagsrummet som erbjuder en takhöjd på upp till hela 3,70 m och högt fönsterparti med fransk balkong. Säljaren är flexibel gällande tillträdesdatum.

I Brf Inspiration Rosendal, vars byggnad har vunnit Sveriges arkitekters bostadspris 2018 finns 347 moderna lägenheter och sex hyreslokaler som ger intäkter samt parkeringsgarage med ledig plats att hyra direkt. I byggnaden, med hiss från markplan, finns bl.a. gym i flera plan och ICA Supermarket samt avslutningsvis finns på husets tak en häftig streetbasketplan och löparbana!

I populära och expansiva Rosendal, som är beläget i närheten av bl.a. Norby, Ulleråker, Sommarro och Kåbo, bor du lugnt och tryggt i ett naturnära område men ändå med bekvämt avstånd till city. Här bor du granne till Stadsskogen, med belyst motionsspår, och det finns ett flertal restauranger samt två gym, bl.a. USIF Arena med yogapass, gym, tennis- och padeltennisbanor. Det finns också en aktivitetspark, Ica-affär, apotek, bank samt frisör i området. Mycket bra bussförbindelser erbjuds också och på cykel tar du dig via snabbcykel-led kvickt till stan eller till arbetet på Akademiska sjukhuset, BMC eller SLU? Det är också ett bra läge för studenten med närhet till nämnda institutioner samt även till studentnationerna. För den bilburna så tar det, beroende på trafikintensitet, mellan 5 och 10 minuter med bil till E4:a-påfarten.

Karta för Torgny Segerstedts allé 27

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-27-21351338

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75644

Lämna en kommentar