Torgny Segerstedts allé 21 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts allé 21

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32 m²
  • Byggår: 2017

Välplanerad etta som har allt du kan önska dig! Härlig balkong och även en gemensam takterrass med basketplan och löparbana. Lägenheten har smart planlösning, där köket är separat från allrummet vilket ger plats för en trevlig matgrupp intill fönster samt bra arbetsyta i ett fullt utrustat kök. Allrummet har högt i tak vilket ger härlig rymd till rummet, här finns plats för större soffgrupp som bjuder in till gemenskap med vänner. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med ljusa väggar och parkettgolv samt fantastiskt ljusinsläpp med fönster åt två väderstreck. Helkaklat badrum fullt utrustat med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns ett optimalt sovloft med plats för säng och förvaring samt en praktisk arbetshörna som får fint ljus från två håll.

Brf Inspiration erbjuder flera förmåner som bl a basketplan, löparbana och en gemensam terrass högst upp på taket. I markplan finns en grönskande innergård i skyddat läge och med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Det finns även en välsorterad matbutik, apotek och gym i byggnaden.

Här bor du på ett bekvämt promenadavstånd till Ångströms laboratoriet, BMC och SLU, samt cyckelavstånd till Uppsalas övriga universitetsinstitutioner. Samtidigt som du har en omgivning av grönskande parker och stadsskogen in till med mysiga promenadstråk och motionsspår. Endast 15 minuter cykelväg till Uppsalas stadskärna, bra kommunikationer och flertalet restauranger och caféer. I närområdet har du också tennisarena, padelbanor, och flera matbutiker.

Varmt välkommen på visning.

Karta för Torgny Segerstedts allé 21

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-21-21109315

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75644

Lämna en kommentar