Torgny Segerstedts allé 20 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torgny Segerstedts allé 20

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 44 m²
  • Byggår: 2018

Nu saluförs denna fräscha 2:a med öppen planlösning! Här har ni chansen att bosätta er i det eftertraktade området Rosendal.

Välkomna till Torgny Segerstedts allé 20 och detta moderna boende av hög standard. De ljusa och fräscha ytskikten skapar en trivsam och behaglig atmosfär. Köket, som är fullt utrustat, ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och erbjuder en perfekt miljö för sociala sammankomster. Lägenheten har dessutom ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Rosendal är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden och erbjuder en unik kombination av stadsnära bekvämlighet och naturskön omgivning. Här bor du i ett modernt och levande kvarter med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Området kännetecknas av sin gröna miljö med vackra parker och promenadstråk, vilket gör det lätt att njuta av naturen och fånga en lugn stund mitt i stadens puls.

Rosendal har ett brett utbud av service och bekvämligheter. Här finner du mysiga caféer, restauranger och butiker som bidrar till en trivsam atmosfär. Här bor även granne med USIF Arena som erbjuder aktiviteter som tennis, padel, basket och gym. Dessutom är området perfekt beläget med utmärkta kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till både centrala Uppsala och vidare ut i regionen.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Torgny Segerstedts allé 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-uppsala-kommun-torgny-segerstedts-alle-20-21335734

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75644

Lämna en kommentar