Torggatan 38B – 3 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1.850.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torggatan 38B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82,5 m²
  • Byggår: 1964

NYTT PRIS! På omtyckt adress i den populära föreningen Brf Fasanen finner ni denna rymliga 3:a högt upp i hus med hiss.
Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck som tillåter dagsljuset att flöda fritt.
Det mesta i bostaden är i original, men som med lite upprustning kan bli hur fin som helst!

Kliv in i hall med plats för avhängning av ytterkläder och direkt till vänster finns kök med matplats invid fönster mot innergård. Bostaden har två sovrum i placerat i vardera ände av boendet, varav det ena sovrummet har fransk balkong med trevlig utsikt. Badrummet är från föreningens stamrenovering (-01) och har helkaklade väggar med bård, klinkergolv, duschhörna, spegelskåp med kommod, wc samt frostat fönster. På källarplan finns en stor och rymlig tvättstuga med moderna maskiner samt mangel. Vardagsrummet har fint parkettgolv och är rymligt med plats för både soff- och matgrupp, via vardagsrummet når du bostadens inglasade balkong med plats för eget möblemang där du kan njuta av kvällssolen.

Här erbjuds ett sällsynt attraktivt läge – bekvämt, rymligt och centralt med Stora Torget, Gustaf Adolfs plan runt hörnet och med närhet till Resecentrum för dig som pendlar med tåg. Helt enkelt ett perfekt läge för dig som vill ha nära till allt!

Karta för Torggatan 38B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-enkopings-kommun-torggatan-38b-21286290

Avstånd till vatten: 450

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74530

Lämna en kommentar