Tjärbrännarvägen 12 – 5 – Heby kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Villa Tjärbrännarvägen 12

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår: 1964


Detta hem, med en total yta på 250 kvm inklusive källarvåningen, bjuder in er till en värld av trivsel där hela familjen får plats att trivas.

När ni kliver in genom dörren möts ni av en välkomnande hall, och direkt vidare in i det rymliga och fullt funktionella köket. Här är varje detalj genomtänkt för att möta den bevarade tidlösa charmen. Vardagsrummet som är hjärtat av hemmet, är en mycket inbjudande plats med braskamin som skapar en varm atmosfär och naturlig plats att samla alla nära och kära. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till den generösa altanen och gedigna tomten som sträcker sig om 1 236 kvm, där ni kan njuta av lugnet och naturens skönhet.

Med totalt 5 rum, inklusive 3 rymliga sovrum (se alternativa planlösningen för att kunna göra ett till sovrum, eller inreda nedervåningen), erbjuder detta hem gott om utrymme för lilla som stora familjen. Källaren öppnar upp för möjligheter, perfekt för den som önskar att skapa ett extra sovrum eller ett hobbyrum. Här finns utrymme för kreativitet och flexibilitet, bara fantasin kan sätta stopp!

Området runt Tjärbrännarvägen 12 är naturskönt och fridfullt, och ändå finns skolor och förskolor inom bekvämt gångavstånd. Detta gör vardagen smidig och trygg för hela familjen. Huddungeby är ett rofyllt samhälle med närhet till Harbo, Östervåla och Uppsala. I direkt närhet finns lanthandel som är belägen mitt i ”byn”, trevlig badplats vid sjön Myran samt Råksjön, fotbollsplan och boulebana. Vid hembygdsgården arrangeras pubkvällar sommartid där nya kontakter knyts lätt.

Ta chansen att uppleva livet i detta charmiga hem!

Kontakta oss för att inte missa någon väsentlig information och låt Tjärbrännarvägen 12 bli starten på er nästa livsfas.

Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Karta för Tjärbrännarvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-huddungeby-heby-kommun-tjarbrannarvagen-12-20991595

Avstånd till vatten: 2100

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74492

Lämna en kommentar