Tjädervägen 7 – 7 – Enköpings kommun

Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Villa Tjädervägen 7

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 191 m²
  • Byggår: 2002

Välkommen till denna rymliga bostad på Tjädervägen 7, belägen i det grönskande området Grillby. Med en boyta på 191 kvadratmeter och totalt 8 rum, inklusive 6 generösa sovrum, är detta ett perfekt hem för den stora familjen. Huset, som byggdes år 2002, sträcker sig över två plan och erbjuder gott om utrymme för både umgänge och avskildhet.

Det rymliga köket är hjärtat i hemmet, med en härlig köksö som bjuder in till gemenskap och matlagning. Groventrén med tvätt underlättar vardagens sysslor, och sex generösa sovrum erbjuder gott om plats för hela familjen – eller varför inte ha ett eget hemmakontor?

På den generösa tomten finns gott om utrymme för lek och avkoppling. Här kan du njuta av avkopplande stunder i bastun, eller koppla av vid den härliga poolen med ett insynskyddat läge. För barnen finns gott om gräsytor både på husets fram och baksida för lek och bollsporter. För den trädgårdsintresserade finns det goda möjligheter och yta att skapa en fin blomstrande trädgård, kanske ett framtida växthus också? Huset har en stor asfalterade uppfart som ger plats för flera bilar – perfekt när vänner och familj kommer på besök.

Närområdet bjuder på lugna villagränder, med närhet till det mesta du kan behöva. Här bor ni med närhet till affär, förskola och skola (F-årskurs 6), allt inom gångavstånd. Här finns även idrottsanläggning och fina vandringsleder i härlig natur. Dessutom ett utmärkt pendlarläge där E18 nås inom 5 minuter. Härifrån tar du dig till Stockholm på ca 45 minuter, Uppsala på ca 35 minuter, Västerås på ca 30 minuter och Enköping på ca 15 minuter.

Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

Karta för Tjädervägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-grillby-enkopings-kommun-tjadervagen-7-21347922

Avstånd till vatten:

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74952

Lämna en kommentar