Tiundagatan 47 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tiundagatan 47

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 45,2 m²
  • Byggår: 1958

Välkommen till Tiundagatan 47, här bor du i en optimalt planerad lägenhet med balkong och charmigt kök. Lägenhet är funktionell som en tvåa idag där man gjort ett smart sovrum av tidigare sovalkov. Här får du plats med större säng och nattduksbord. Stort och ljust vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från fönsterparti och med utgång till den mysiga balkongen. Det generösa vardagsrummet ger plats för både soffa och förvaring. Lägenheten har ett charmigt kök som är fullt utrustat med diskmaskin, samt ett stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Utöver den goda förvaringen i hallen med flera inbyggda garderober finns det även två tillhörande förråd till lägenheten.

Föreningen är välskött med god ekonomi. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen så som bastu, hobbyrum, tvättstuga och en samlingslokal. Föreningens medlemmar har även tillgång till lånecyklar. Det finns även en trevlig innergård med uteplats, grillmöjligheter samt flera fruktträd.

Här bor du med närhet till naturen och bekvämt promenadavstånd till city, Ekonomikum och Uppsalas nationsliv. På bara några minuter promenerar du till Mimmi Ekholms plats, där det finns matbutik, apotek, gym, café och restauranger. Stabbyskogen skymtar från balkongen som erbjuder fina motionsspår och vacker natur och på cykel tar du dig till centrum på bara 10 minuter. Även cykelavstånd till Uppsalas övriga universitetsinstitutioner. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar. För dig som pendlar med bil är påfarten till E4:an några minuter bort bara. Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge.

Varmt välkommen hem!

Karta för Tiundagatan 47

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-luthagen-stabby-uppsala-kommun-tiundagatan-47-21338407

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75230

Lämna en kommentar