Tessin D Ä Allé 44 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 850 000 kr

Beskrivning av Radhus Tessin D Ä Allé 44

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 125,5 m²
  • Byggår: 1989

Välkommen till detta charmiga boende i Haga, Enköping, med en fantastisk utsikt över vidsträckta fält och med slottsträdgården som närmsta granne. Här är det bara att flytta in!

En liten grusväg från parkeringen leder fram till bostaden entré där man kan stå länge och njuta av vyn över vatten, ängar och åkermark. På bostadens framsida finns en trevlig altan i söderläge med plats för såväl loungegrupp som cafébord. Härifrån kan gästerna ta utevägen till baksidan där det finns en större altan med platsbyggt utekök, grill och sittbänk. Här finns plats för större matgrupp och paviljong. Har man odlingsintresse finns odlingsmöjligheter i pallkragar precis runt husknuten!

När man kliver in i bostaden möts man av en rosa hall som övergår i blåa och gråa toner vilket skapar ett trivsamt lugn i hela bostaden. Boendet erbjuder fyra rejäla sovrum på övre plan, perfekt för den större familjen. Båda badrummen är smakfullt renoverade år 2017 & 2018 och köket med matplats är nyrenoverat år 2021. I vardagsrummet finns en platsbyggd bokhylla och utgång till en trevlig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder.

Brf Haga Slotts är en välskött förening med låg belåning. Här erbjuds garage med laddbox, parkeringsplats samt möjlighet till båtplats vid föreningens egen brygga några minuters promenad från bostaden. Föreningen har även en egen badplats med sandstrand. Skolbussar och cykelväg in till Enköping finns för en smidig vardag.

I detta boende får du ett hem med harmonisk atmosfär som är färdigt att flytta in i. Närheten till naturen, Mälarens vatten och de närliggande vackra ekskogarna gör detta till en fridfull oas intill stan.
Missa inte chansen att bo bekvämt i en pittoresk miljö, välkommen hem till din nya älskade bostad i Haga!

Karta för Tessin D Ä Allé 44

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-haga-enkopings-kommun-tessin-d-a-alle-44-21354016

Avstånd till vatten: 550

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74593

Lämna en kommentar