Tessin D Ä Allé 40 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 550 000 kr

Beskrivning av Radhus Tessin D Ä Allé 40

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 125,5 m²
  • Byggår: 1989

Välkomna till Tessin d ä Allé 40 och ett mycket trevligt bostadsrättsradhus fördelat på två plan i lugnt, fint och familjevänligt område ute i Haga! Det här ett perfekt boende för den som önskar sig ett charmigt och väldisponerat boende som karaktäriseras av trivsel!

Ni når bostaden via liten grusväg och framför bostadens entré finns en trevlig uteplats där ni gärna sitter och njuter av utsikten över omkringliggande ängar och åkermark. Ni kliver sedan in i den inbjudande hallen med klinkergolv och plats för avhänging av ytterkläder i bland annat rymlig klädkammare. Direkt till vänster om hallen finns bostadens ljusa och fina kök med gott om plats av förvaring bakom vita skåpluckor. Här finns maskinell utrustning i form av; hel kyl och frys, diskmaskin, , häll, integrerad ugn och mikrovågsugn. Köket ger också utrymme för matplats intill fönster mot uteplatsen på framsidan. Via köket når ni bostadens tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, praktiskt arbetsbänk med diskho och överskåp. På entréplan finns också ett helkaklat badrum med klinkergolv och duschhörna. Vardagsrummet är mycket rymligt och erbjuder plats för avkoppling och fest. Från detta rum nås den härliga uteplatsen via ett charmigt burspråk till bostadens baksida och är en fantastisk plats att samla familj, släkt och vänner för att njuta av den härliga miljön som omgärdas av häck, vilket ger ett skönt insynsskyddat läge. Det finns en grind som leder till allmänning där det finns gott om gräsytor, utsikt mot Haga Slott och lekplats för barn med spring i benen!

Via trappan i hallen når man övervåningen och bostadens 3 fina sovrum. Här har man valt att göra om två sovrum till ett stort men kan med enkla medel göras om för att ge utrymme till totalt 4 sovrum för den som har har behovet. Radhuset är registrerad som en 5:a hos föreningen men används i dagsläget alltså som en 4:a. På övervåningen finns ytterligare ett badrum med duschkabin.

Här bor ni i en rofylld omgivning i ett naturskönt område med vackra promenadstråk i en förening med med stabil ekonomi, mycket låg belåning per kvadratmeter (952kr/m²) och låga månadsavgifter. Till varje bostad hör ett garage och en parkeringsplats. Med endast en kort promenad till Mälaren når i föreningens egna badstrand med brygga, bastuflotte samt möjlighet till båtplats.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga med hög trivselfaktor där det bara är att flytta in!

Karta för Tessin D Ä Allé 40

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-haga-enkopings-kommun-tessin-d-a-alle-40-21346072

Avstånd till vatten: 500

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74593

Lämna en kommentar